Posted by: poche | April 16, 2008

My First Papercraft

Tadi sore, lagi gak ada kerjaan. sambil nunggu magrib, iseng nge print pattern papercraft yang gw download dari web. Trus, gw coba bikin deh. Bentuk papercraftnya kucing kecil, (ntar juga ada screenshot nya).

Bagi sesiapa yang berminat dalam papercraft bisa ke forum onegai-shelter click me

Skrinsut:Skrinsut

Tampak Samping


Responses

  1. kk, punya link2nya buat DL papercraft nda? lagi demen buat nie, tq2 ^__^ kalo bisa bales ke email aja ya, tq..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: